Reset Yourself!

Shift op een diep niveau jouw realiteit en hele staat van zijn

Al vanaf het moment dat we geboren worden, worden we constant overspoeld met informatie, verwachtingen en emoties. Dit zorgt ervoor dat jij gevormd bent tot de persoon die jij nu bent. En dat kan voelen alsof je interne harde schijf – je geest – helemaal vol zit. Net zoals een computer die traag wordt of vastloopt wanneer de opslagruimte maximaal is benut, kan ook jouw leven aanvoelen alsof het niet meer soepel loopt.


En dan heb je twee keuzes: je kunt je harde schijf opschonen of doorgaan tot je crasht. Met "Reset yourself! zorgen we ervoor dat alles wat jou niet meer dient, wordt opgeschoond en losgelaten.


Ook als je het gevoel hebt dat je bedrijf niet zo stroomt zoals het wel zou moeten of dat je zou willen, kan je voor een 1-op-1 opstelling gaan.

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jantine - Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Carmen - Lieve Suus raak(t) zuiver aan bij een sessie of consult wat nodig is, niet om je te vertellen wat je MOET doen, maar om je weg te vervolgen dichter bij wat werkelijk past bij de ware opdracht van het leven zelf.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Najara - Dankjewel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo'n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can't get enough 🦋.

Wat je krijgt:

Opstelling:

Door middel van een tafelopstelling maken we inzichtelijk waar het niet stroomt in jouw systeem van herkomst en wat aangekeken wil worden. Vervolgens werken we dit op een diep niveau in een 1-op-1 opstelling uit. Een opstelling duurt 1,5-2 uur en zorgt op zo'n diep level voor een energetische shift dat je leven daarna nooit meer hetzelfde zal zijn.

Coaching:

Na de opstelling zullen er een hoop emoties loskomen. Ze worden letterlijk losgelaten. Dat hoort erbij. Via de app blijven we in contact tot jij deze eerste fase door bent. Dat betekent dat je mij je vragen kan stellen en we contact houden over hoe je je voelt. Meestal duurt dit 2 weken tot 1 maand. Je zal zien dat je na deze fase een compleet ander leven tegemoet gaat.

Ben jij klaar voor een reset?

Jouw investering: € 300,- excl. btw

Als je voelt dat jouw interne harde schijf vol zit en je klaar bent voor een verandering, dan is "Reset yourself! precies wat je nodig hebt. Gun jezelf alles waar je altijd al naar hebt verlangd. Ik garandeer je dat er een 100% positieve shift plaatsvindt in je realiteit en zijn. (Na betaling kan je direct een afspraak met me inplannen. Betalen in termijnen in ook mogelijk.)