Mini Reset

Krijg inzicht in jouw systeem van herkomst en ontdek waarom jij doet wat je doet

De "Mini Reset" workshop biedt je de mogelijkheid om op een speelse manier in de wereld van systemische opstellingen te duiken. In een klein groepje van maximaal 6 personen bekijken we jouw familiesysteem aan de hand van 'poppetjes'. Het geeft je inzichten in waarom je doet wat je doet en zet gelijk ook het een en ander in werking zonder heel diep te gaan.


De "Mini Reset" is perfect voor jou als je:

  • Het spannend vindt om meteen helemaal de diepte in te gaan, maar toch wel nieuwsgierig bent naar jouw systeem van herkomst.
  • De stap naar een 1-op-1 opstelling nog te groot vindt, maar wel al met jezelf aan de slag wilt gaan.
  • Voelen niet helemaal jouw ding is en wel houdt van het op een speelse manier duidelijk in kaart brengen.
  • Het gezellig vindt om in een klein groepje aan jezelf te werken.

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fatiha -Lieve Suus, net veilig thuis. Heel erg bedankt voor alles. Het was zo intens, maar ook een eye opener. Voel me nu al een stuk lichter. Zo dankbaar ❤️.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stéphanie - Jullie hebben bij mij veel losgemaakt en ik heb het ook laten stromen, dus jullie begeleiding was top! Leuk om zo gedragen te worden door andere vrouwen :) echt mooi dat zo'n werk bestaat om ons dichter bij onszelf te brengen en ons licht meer te laten schijnen! En ik ben fan van jullie energetisch werk!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Barbara - Je doet prachtig werk. Het is gelijk of de poorten van het universum wagenwijd zijn opengezet voor me. Ik ben zo dankbaar voor wat je hebt gebracht.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze halve dag zullen we:

Inzicht in je systeem van herkomst:
Maak inzichtelijk wat er in jouw systeem van herkomst speelt. Door deze inzichten krijg je bewustzijn op die vlakken die aangekeken mogen worden en leer je ontzettend veel over jezelf, maar ook over je systeem.

Patronen doorbreken:
Ontdek waar je patronen vandaan komen en waarom je doet wat je doet. Door het bewustzijn ben je al in staat om patronen te doorbreken.


Praktische tips:
Stel al je vragen en leer praktische tools en technieken om jouw thema verder uit te werken.

Zet de stap naar jouw persoonlijke transformatie

Met slechts 6 beschikbare plaatsen is deze "Mini Reset" een exclusieve kans om in een intieme setting te werken aan jouw transformatie. Reserveer nu jouw plek en begin aan de reis naar een vernieuwd zelf.

Praktische informatie

Wanneer?
Iedere maand staat er een Mini Reset gepland. Deze data zijn terug te vinden op de eventpagina en op de afrekenpagina. Daar kan je aangeven wanneer je wilt komen.


Tijd:
Van 10.00 - 14.00 uur

Wat is de investering?
75 euro (excl. BTW) per persoon (max 6 personen)

Waar?
Rotterdam

Als je zelf een groepje van 6 personen hebt en een leuke locatie, dan kan je altijd contact met me opnemen om een afspraak in te plannen.

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jantine - Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Najara - Dank je wel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo'n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can't get enough 🦋.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Melissa - Energie voor 10! Ik ben je zooo mega dankbaar 🙏🏻. De inzichten hebben mij kracht en vertrouwen gegeven. Deze vrouw ben ik en wil ik zijn. Het voelt mega goed!

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en ervaar hoe een Mini Reset je kijk op het leven kan veranderen.