Reset Retreat

Een intiem weekend vol transformatie voor jouw persoonlijke en professionele leven!

Herken je jezelf hierin?

Voel je dat je interne systeem – je geest en emoties – overbelast is met 'oude bestanden' en dat het tijd is om deze los te laten? Zit je vast in patronen en is het tijd om deze te doorbreken? Ben je klaar voor een grondige 'systeemupdate'?


Dompel jezelf onder in een weekend van diepgaande transformatie met Reset Retreat, speciaal ontworpen voor individuen die klaar zijn voor positieve veranderingen in hun leven, zowel persoonlijk als professioneel.


Een intieme retraite, gericht op het doorbreken van beperkende patronen en het onthullen van verborgen blokkades. Dit is jouw kans op een ware systeemreset.

MELD JE AAN!

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fatiha -Lieve Suus, net veilig thuis. Heel erg bedankt voor alles. Het was zo intens, maar ook een eye opener. Voel me nu al een stuk lichter. Zo dankbaar ❤️.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mirjam - Iedereen kijkt, maar jij kijkt echt. Jij ziet mij en ik durf je bijna niet meer aan te kijken, want voor jou kan ik me niet verstoppen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Barbara - Je doet prachtig werk. Het is gelijk of de poorten van het universum wagenwijd zijn opengezet voor me. Ik ben zo dankbaar voor wat je hebt gebracht.

Wat kun je verwachten?

Dit exclusieve weekend biedt je:

Diepgaand Inzicht in jezelf:
Ontdek je authentieke zelf door middel van persoonlijke opstellingen en systemische benaderingen.

Patronen Doorbreken:
Gebruik onze 'systeemupdate' technieken om oude, belemmerende patronen te wissen en ruimte te maken voor nieuwe, positieve ervaringen in je leven.


Transformatie:
Zet de stap naar een vernieuwde versie van jezelf met praktische tools en persoonlijke begeleiding.

Wil jij je leven een upgrade geven? Dan is de Reset Retreat iets voor jou!

MELD JE AAN!

Wie is Susanne?

Susanne is Energetisch therapeut en gespecialiseerd in systemische opstellingen. Daarnaast is ze gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. In haar sessies gebruikt Susanne deze krachtige tools om jou unieke inzichten en helende ervaringen te bieden.


Susanne heeft de gave om zowel je diepste pijn als je potentieel te kunnen zien zonder dat je ook maar iets hebt verteld. Ze weet je daarmee precies in je kern te raken. Met haar aanpak ben je in staat om de verborgen krachten binnenin jezelf te ontsluiten en je dromen werkelijkheid te laten worden. 

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jantine - Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Najara - Dank je wel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo'n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can't get enough 🦋.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jessica - Ik kijk de zaal rond, ik zie dat een hoop ogen mijn kant opkijken. Het maakt me ongemakkelijk. Is het omdat ik de avond ervoor zoveel heb moeten huilen, echt snot en alles huilen, toen ik blijkbaar weer bezig was weer een stukje los te laten en ik weer een stukje heb opgeruimd dankzij Susanne.

Ik zei: "waarom kijken ze allemaal naar mij?". Suus zei: "Meid, kijk even naar jezelf?! Je STRAALT" ☀️

Resultaten die je zult bereiken

Na dit transformerende weekend kun je deze resultaten verwachten:

Diepe zelfontdekking:
Krijg toegang tot verborgen bestanden van je ziel en begrijp hoe jouw verleden je huidige situatie beïnvloedt.


Patronen herkennen:
Ontdek de patronen die je in de weg staan bij het bereiken van je doelen en leer hoe je deze kunt herkennen en transformeren.

Versterk je basis:
Versterk je basis met zelfliefde, essentieel voor het aantrekken van succes en welzijn.

Toekomstgerichte keuzes:
Leer keuzes te maken die in lijn zijn met jouw diepste verlangens, ondersteund door je vernieuwde interne systeem.

Dit weekend is niet alleen een momentopname; het is een reset van je hele realiteit en zijn.

Zit jouw innerlijke harde schijf vol met oude bestanden die je niet meer nodig hebt? Schrijf je vandaag nog in voor de Reset Retreat. Er zijn maar 12 plekken. Dit weekend is een heel exclusief weekend en enkel voor de snelle beslissers. Voel je een dikke VETTE JA. Let’s go!
IK BEN ERBIJ!

Praktische informatie

Dit weekend is een exclusieve kans om in een kleine groep te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Grijp deze kans om jouw interne systeem te resetten en schrijf je in voor een weekend vol inzicht en echte verbinding.


Wanneer?
Er zijn op dit moment 2 opties!
Maandag 15/04/2024 en dinsdag 16/04/2024 van 10.00u tot 17.00u

OF

Zaterdag 07/09/2024 en zondag 08/09/2024 van 10.00u tot 17.00u

Wat is de investering?
444 euro (excl. BTW) voor de volledige 2 dagen. Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk (2x 222 euro excl. BTW)

Waar?
De exacte locatie volgt nog, maar zal ergens midden in het land zijn.

Nog even op een rijtje...

Reset Retreat:

15/16 april 2024

444,- (excl. btw)

of in 2 termijnen van 222,- (excl. btw)

  • 2 dagen van 10.00-17.00 uur
  • Lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen
  • Kleine groep van maximaal 12 personen
  • Overnachting niet inbegrepen

Reset Retreat:

7/8 september 2024

444,- (excl. btw)
of in 2 termijnen van 222,- (excl. btw)
  • 2 dagen van 10.00-17.00 uur
  • Lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen
  • Kleine groep van maximaal 12 personen
  • Overnachting niet inbegrepen

Ervaringen van anderen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Carmen - Lieve Suus raak(t) zuiver aan bij een sessie of consult wat nodig is, niet om je te vertellen wat je MOET doen, maar om je weg te vervolgen dichter bij wat werkelijk past bij de ware opdracht van het leven zelf.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stéphanie - Jullie hebben bij mij veel losgemaakt en ik heb het ook laten stromen, dus jullie begeleiding was top! Leuk om zo gedragen te worden door andere vrouwen :) echt mooi dat zo'n werk bestaat om ons dichter bij onszelf te brengen en ons licht meer te laten schijnen! En ik ben fan van jullie energetisch werk!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Melissa - Energie voor 10! Ik ben je zooo mega dankbaar 🙏🏻. De inzichten hebben mij kracht en vertrouwen gegeven. Deze vrouw ben ik en wil ik zijn. Het voelt mega goed!

Veelgestelde vragen

Ik kan er toch niet bij zijn tijdens het retreat. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Op het moment dat je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je er bij bent. We kunnen helaas geen geld teruggeven als je besluit toch niet te komen.

Moet ik zelf voor mijn lunch zorgen?

Zowel je lunch als koffie, thee, water en versnaperingen zitten bij de prijs inbegrepen. Een diner en eventuele overnachting dien je zelf te verzorgen.

Ontvang ik een mail met informatie over de locatie?

Ja, uiterlijk eind maart of half augustus ontvang je een mail met alle informatie over het retreat, zodat je nog tijd genoeg hebt om eventueel een kamer te boeken.

Wat is de start- en eindtijd?

Allebei de dagen starten we om 10.00u en zijn we rond 17.00u klaar.

Heb je nog andere vragen?

Stuur dan een mail naar info@susannestaal.nl

Ben je klaar voor een diepgaande reset van jouw innerlijke systeem?

IK BEN ERBIJ!