LIEFDESDOORBRAAK RETRAITE

een intiem weekend van een ware transformatie van je liefdesleven!

LIEFDESDOORBRAAK RETRAITE

een intiem weekend van een ware transformatie van je liefdesleven!

Herken je jezelf hierin?


Je bent een prachtige vrouw met een mega groeimindset die naar het volgende niveau wilt in haar zelfbewustzijn, die niet bang is om diep in zichzelf te kijken en ECHT haar patronen en haar blokkades in haar liefdesleven wilt shiften. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze retraite voor jou! (zowel voor single dames als dames in een relatie).

Dompel jezelf onder in een weekend van diepgaande transformatie, speciaal voor vrouwen die klaar zijn voor positieve veranderingen in hun liefdesleven.

Samen met Susanne Staal en Lara van Dongen nodigen we je uit voor een intieme retraite, gericht op het doorbreken van liefdespatronen en het onthullen van verborgen blokkades. Ik hoop dat je er klaar voor bent? 😁

MELD JE AAN!

Ervaringen van andere klanten

🩷🩷🩷🩷🩷

Energie voor 10! Ik ben jullie zooo mega dankbaar 🙏🏻. De inzichten hebben mij kracht en vertrouwen gegeven. Deze vrouw ben ik en wil ik zijn. Het voelt mega goed!

Melissa
🩷🩷🩷🩷🩷

Voel me bevrijd, vind mezelf veel leuker. Ben blij met mezelf. Hoop dat dit zo blijft...

Nicolet
🩷🩷🩷🩷🩷

Vorige week mocht ik een opstelling ontvangen wat mij inzicht gaf over wat mij, op meerdere vlakken in de weg staat.

Lisette

Wat kun je verwachten?

Ontdek de sleutel tot ware liefde door middel van persoonlijke opstellingen en systemische benaderingen. Dit exclusieve weekend biedt je:

Diepgaand Inzicht in jezelf:
Duik diep in je liefdesverhaal en onthul de verborgen dynamieken die je huidige situatie beïnvloeden of jouw bloeiend liefdesleven op dit moment tegenhouden.

Liefdes Blokkade Doorbreken:
Leer krachtige technieken om belemmerende patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe positieve ervaringen in je liefdesleven.

Liefdevolle Relaties:
Herdefinieer jouw relatie met liefde en ontdek hoe je op een gezonde en liefdevolle manier verbinding kunt maken met jezelf en je (toekomstige) man.


Transformatie:
Voor vrouwen die écht verandering willen in hun liefdesleven biedt dit weekend:


Praktische Tools:
Leer concrete en praktische tools om direct positieve veranderingen in je liefdesleven te voelen en te implementeren met behulp van de Law of Attraction.

Persoonlijke Begeleiding:
Profiteer van de begeleiding van Susanne Staal en Lara van Dongen in een intieme groep van gelijkgestemde vrouwen. Wie Susanne en Lara zijn lees je hieronder, de moeite om te lezen! 😚

Wil jij je patronen en blokkades in je liefdesleven doorbreken? Dan is de Liefdesdoorbraak retraite iets voor jou!

MELD JE AAN!

Wie zijn Lara en Susanne?

Lara is dating- & relatie expert voor prachtige vrouwen die verlangen naar een relatie waar ze vanbinnen uit kunnen stralen. Als psychotherapeute begeleid ze vrouwen bij het vinden EN behouden van hun partner en dit start in de basis met onze krachtige vrouwelijke energie.

Susanne is Energetisch therapeut en gespecialiseerd in systemische opstellingen. Daarnaast is ze gek op de Wet van Aantrekking. In haar sessies gebruikt Susanne deze krachtige tools om jou unieke inzichten en helende ervaringen te bieden.


Susanne heeft de gave om zowel je diepste pijn als je potentieel te kunnen zien zonder dat je ook maar iets hebt verteld. Ze weet je daarmee precies in je kern te raken. Met haar aanpak ben je in staat om de verborgen krachten binnenin jezelf te ontsluiten en je dromen werkelijkheid te laten worden. 

Ervaringen van andere klanten

🩷🩷🩷🩷🩷

Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan. 
Jantine
🩷🩷🩷🩷🩷

Dankjewel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo'n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can't get enough 🦋.

Najara
🩷🩷🩷🩷🩷

I said YES ❤️. Glen heeft me gisteren gevraagd!!! Je bent buiten mijn familie de eerste met wie ik dit wil delen. Want dit is jouw verdienste, dit is dankzij jou. Ik wil je hier zo voor bedanken, want ik weet dat dit zonder jou nooit was gebeurd. Dan hadden mijn eigen liefdesblokkades en belemmerende gedachtes dit gesaboteerd. Dat weet je al ☺️ en nu kan ik hier zo van genieten 😁. Je bent echt sowieso uitgenodigd voor onze trouw. En Chris natuurlijk ook.

Isa

Resultaten die je zult bereiken

Na dit transformerende weekend kun je deze resultaten verwachten:

Diepe Zelfontdekking: Je zult inzicht krijgen in de diepere lagen van jezelf en begrijpen hoe jouw verleden je huidige liefdesdynamieken beïnvloedt.


Liefdespatronen Herkennen: Ontdek de subtiele patronen die je in de weg staan bij het aangaan van een gezonde relatie en leer hoe je deze kunt herkennen en transformeren.

Zelfliefde Cultiveren: Leer vanuit een plek van zelfliefde te handelen en ontwikkel de vaardigheden om een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen, wat essentieel is voor het aantrekken van gezonde liefde van anderen. En wat net de kracht en de basis is van vrouwelijke energie.

Toekomstgerichte Keuzes: Krijg helderheid over jouw gewenste liefdesleven en leer weloverwogen keuzes te maken die in lijn zijn met jouw diepste verlangens.

Blokkades Overwinnen: Ontwikkel effectieve strategieën & energieën om blokkades te overwinnen die je tegenhouden in de liefde, waardoor je de weg vrijmaakt voor een vervullende (toekomstige) relatie.

Dit weekend is niet alleen een momentopname; het is de start van een reis naar een leven vol liefde en verbinding.

Ontdek de kracht in jezelf om een bloeiend liefdesleven te creëren en schrijf je vandaag nog in voor de Liefdesdoorbraak Retraite. Er zijn maar 12 plekken. Dit weekend is een heel exclusief weekend en enkel voor de snelle beslissers. Voel je een dikke VET JA. Let’s go!
IK BEN ERBIJ!

Praktische informatie

Dit weekend is exclusief voor een kleine groep van 12 vrouwen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en diepgaande verbinding. Grijp deze kans om jouw liefdesverhaal te herschrijven en schrijf je in voor een weekend vol inzicht en echte verbinding.

In dit weekend gaan Susanne en Lara je helemaal onderdompelen in wat jou persoonlijk tegenhoudt in je liefdesleven, je gaat mega grote inzichten krijgen in jezelf en duidelijke keuzes kunnen maken.


Wanneer?
Er zijn op dit moment 2 opties!
Zaterdag 27/01/2024 en  zondag 28/01/2024 van 10.00u tot 17.00u = VOL

OF

zaterdag 01/06/2024 en zondag 02/06/2024 van 10.00u tot 17.00u

Wat is de investering?
444 euro (excl. BTW) voor de volledige 2 dagen. Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk (2x 222 eur excl. BTW)

Waar?
In Geertruidenberg

Nog even op een rijtje...

Weekend van:

27/28 januari 2024

VOL!

  • 2 dagen van 10.00-17.00 uur
  • Lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen
  • Kleine groep van maximaal 12 personen
  • Overnachten kan in de omgeving (niet inbegrepen)

Weekend van:

1/2 juni 2024

444,- (excl. btw)
of in 2 termijnen van 222,- (excl. btw)
  • 2 dagen van 10.00-17.00 uur
  • Lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen
  • Kleine groep van maximaal 12 personen
  • Overnachten kan in de omgeving (niet inbegrepen)

Ervaringen van andere klanten

🩷🩷🩷🩷🩷

Lieve Suus raak(t) zuiver aan bij een sessie of consult wat nodig is, niet om je te vertellen wat je MOET doen, maar om je weg te vervolgen dichter bij wat werkelijk past bij de ware opdracht van het leven zelf.
Carmen
🩷🩷🩷🩷🩷

Lara heeft mijn leven compleet veranderd. Na 4 maanden coaching van Lara ben ik nu in een relatie met een geweldige man. Als ik geen actie had ondernomen en bij Lara coaching had gevolgd had ik hem geen kans gegeven. Mijn leven ziet er nu compleet anders uit.

Wendy
🩷🩷🩷🩷🩷

Door Lara werd ik heel erg geconfronteerd met mezelf en mijn eigen beeld van een relatie. 2 maanden later ontmoette ik Paul. Wij zijn vorige maand gaan samenwonen. Wie had een half jaar geleden kunnen denken dat dit voor mij als alleenstaande moeder mogelijk was? Ik niet, Lara wel

Juli

Veelgestelde vragen

Ik kan er toch niet bij zijn dit weekend. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Op het moment dat je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je er bij bent het weekend. We kunnen helaas geen geld teruggeven als je besluit toch niet te komen.

Moet ik zelf voor mijn lunch zorgen?

Zowel je lunch als koffie, thee, water en versnaperingen zitten bij de prijs inbegrepen. Een diner en eventuele overnachting dien je zelf te verzorgen.

Ontvang ik een mail met informatie over de locatie?

Ja, uiterlijk half mei ontvang je van ons een mail met alle informatie over het weekend. Wat we wel al zeker weten, is dat de locatie in Eindhoven is, dus mocht je willen overnachten kan je alvast een kamer boeken.

Wat is de start- en eindtijd?

Allebei de dagen starten we om 10.00u en zijn we rond 17.00u klaar.

Heb je nog andere vragen?

Stuur dan een mail naar info@susannestaal.nl

Meld je nu aan voor de Liefdesdoorbraak retraite!

IK BEN ERBIJ!