Selecteer een pagina
Ben jij er klaar voor om om hulp te vragen?

Herken je dit?

N

Je wilt je website of online academie zelf maken, maar het lukt je niet of kost je heel veel energie.

N

De technische kant van je bedrijf is abracadabra voor jou en je wilt dit heel graag uit handen geven.

N

Het ondernemen vind je steeds minder leuk worden. De technische kant laat al je energie en plezier verdwijnen.

N

Je hebt een website, maar bent niet tevreden.

Al sinds de start van je bedrijf heb je je voorgenomen om zoveel mogelijk zelf te doen. Dat scheelt je heel veel geld en aangezien je nog niet zoveel klanten hebt, heb je er ook de tijd voor.

Het lijkt je ook leuk om je erin te verdiepen. Je houdt tenslotte van nieuwe dingen leren. Alhoewel techniek je nooit echt heeft geïnteresseerd.

En nu merk je dat het plezier van je eigen bedrijf afneemt. Dat je met dingen bezig bent die je helemaal niet leuk vindt om te doen. Je snapt ook niks van al die technische dingen. Het kost je alleen maar energie.

Je staat op het punt de handdoek in de ring te gooien. Het enige waar je naar verlangt, is om weer bezig te zijn met datgene waar je goed in bent, mensen helpen. Je bedrijf groter laten groeien.

Wil je hulp of blijf je stoeien?

Hoeveel tijd en energie wil jij nog in iets steken waar je zo niks mee hebt? Tijd en energie die je ook kan besteden aan datgene waar jij goed in bent.

Wordt het nu echt tijd om hulp in te schakelen voor het technische gedeelte van jouw bedrijf? Ben jij er klaar voor om te investeren in een expert die jou al het werk uit handen neemt, zodat jij weer kan doen waar jij goed in bent?

Als Technisch VA help ik jou met het bouwen van je website of online academie. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf verder kan groeien.

Dit zeggen klanten

Susanne, echt zó fijn hoe jij meedenkt, dingen uitzoekt, hoe nauwkeurig je je uren bijhoudt en hoe flexibel je bent. Ik wil je nog veel meer laten doen! (ik moet ook niet té enthousiast zijn bedenk ik me nu, dan pikt iedereen je in! 😉)

Ingrid van Rijen

Voedingsdeskundige, Plien's Foodclub

Sinds een maand helpt Susanne mij bij het delen van mijn vlogs. Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Ze reageert snel, denkt mee en zorgt dat alles op het juiste moment online verschijnt. Ik gun iedere ondernemer een Susanne!

Hilde Radt

Financieel Business Coach

Susanne heeft mijn website, in overleg met mij, gecreëerd. Dat heeft ze super gedaan. Ze denkt met je mee. En altijd als ik tegen iets aan loop op het gebied van mijn website hoef ik haar maar even een berichtje te sturen en ze gaat erachteraan om het voor mij op te lossen.
Dus mocht je een nieuwe website willen of veranderingen hierin aan willen brengen zou ik zeker contact met Susanne aanbevelen. 😀
Gonnie Rond

Encaustic & Art Coach, BIJzonder Creatief & Coaching

Heb je een hekel aan de technische kant van je business? Besteed het dan uit! Ik ben jouw Technisch VA. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met me op.

Ervaringen van klanten

Wát een heerlijkheid! Iemand die snel en accuraat handelt! Afgelopen jaar heeft Susanne mijn website gebouwd. Iets waarvan ik dacht dat het er nooit meer van zou komen. Omdat ik totaal niet kon zien hoe al mijn wensen en ideeën vorm zouden kunnen krijgen op 1 site. Toch is het Suus gelukt. Mijn website als multipassionate, is háár verdienste. Susanne luistert goed en stelt de juiste vragen. Ze bewaakt het overzicht, daar waar ik nog wel eens wil verzanden in details. Ze is serieus in haar werk, overlegt haar ideeën en geeft duidelijk toelichting als het haar beter lijkt om een ander pad te kiezen. Maar laat de uiteindelijke beslissing aan jou. Heel waardevol. Dank voor al je werk Suus!
Jes Ossentjuk

Multipassionate, Hét Opvoedhuys en Slingers&Taart

Heb je nog vragen of wil je graag met me samenwerken? Stuur me dan een berichtje via onderstaande knop en ik kom binnen 24 uur bij je terug.