Selecteer een pagina

Hallo daar! Ik ben Susanne Staal, maar zeg maar gewoon Suus. Wat schrijf je op een over mij pagina als je werk heel divers is?!

Nou ja, misschien wel dat. Ik hou van afwisseling en van nieuwe dingen, ontwikkelen. Mijn allergrootste passie is dan ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik grijp alles aan om meer over mezelf te leren en te ervaren, om steeds weer de beste next level versie van mezelf te worden. Je steeds bewuster worden van wie je bent en wat je doet en vooral waarom je doet wat je doet, vind ik een fantastisch proces. Hoe meer bewustzijn je creëert, hoe meer je ook bewust richting kan geven aan je leven en hoe mooier je daarmee je eigen leven kan maken.

Al van jongs af aan zie ik het potentieel in mensen en ook hun diepste pijn. In mijn coaching maak ik inzichtelijk wie je bent en waarom je doet wat je doet, of dat nu persoonlijk is of businesswise. Het is mijn missie en allerdiepste verlangen om jou bewust te laten worden van wie je werkelijk van binnen bent en daarmee jouw leven zo vorm te geven en in te richten dat ook jij je mooiste leven kan leven.  Omdat ook jij het recht hebt om gelukkig te zijn.

Susanne Staal

Hoe word ik dan Technisch VA én Systemisch Opsteller?

 

Systemisch Opsteller zit in mijn bloed. Dat adem ik al sinds kinds af aan. Dat ik daar uiteindelijk ook een papiertje voor heb gehaald, is vooral om naar de buitenwereld te kunnen laten zien dat ik er echt een diploma voor heb.

Het Technisch VA-schap zoals ik het noem, heb ik mezelf eigenlijk aangeleerd. Ooit kocht ik een businessprogramma om een online programma te gaan maken en ik liep daarin helemaal vast. Niet voldoende uitleg in mijn ogen. Dus ik ging zelf op onderzoek uit en leerde het mezelf aan. En vandaaruit kwam er steeds meer vraag ook van anderen of ik niet toevallig kon helpen. WebStaal was geboren (en nu dus gewoon alles tezamen op 1 site).

Susanne Staal

Typisch Susanne

Als je mij zou kennen, zou je weten dat

ik eind van het jaar naar het buitenland emigreer

je mij wakker kan maken voor kipkerriesalade en bitterballen

ik altijd op het podium dans

ik als driejarige mezelf heb leren lezen

ik dolgraag een wereldreis zou willen maken

ik heel goed ga op hardstyle muziek

ik ook nog als ZZP'er in de Kinderopvang werk en met mijn vriend een business heb in Exclusieve Wandbekleding

ik van avontuur en actie hou (van bommetjes in het zwembad tot alleen op reis gaan tot abseilen)

ik graag nieuwe dingen uitprobeer en zo verschillende ervaringen opdoe (zo heb ik met kerst alleen in een hotel gezeten. Dat was een prachtige ervaring)

Ga jij het avontuur aan?

Of je nu voor een opstelling kiest of de technische kant van je business uit handen wilt geven, het zal een ride worden. Intuitief voel ik aan wat er wel en niet klopt en wat er mag veranderen. Superveel zin om daar samen met jou naar te kijken!

© 2024 Susanne Staal. All Rights Reserved.