Selecteer een pagina
Susanne Staal

Ben jij toe aan het doorbreken van je patronen of wil je inzicht in jezelf als persoon of in je bedrijf?

Met een systemische opstelling maken we dit mogelijk. Al in 1 sessie zorgen we ervoor dat de energie weer kan stromen in jouw leven of business.

Herken je dit?

N

Op papier heb je een fantastisch leven, maar in de praktijk worstel je met gevoelens van leegte, eenzaamheid en onrust

N

Je hebt issues met je ouders of andere familieleden

N

Je voelt je vaak eenzaam of alleen

N

Je staat voor een moeilijke keuze en weet niet wat te doen of durft de knoop niet door te hakken

N

Het leven of je bedrijf stroomt niet zoals jij het graag wilt zien

N

Je loopt vast op een bepaald vlak

N

Je loopt steeds tegen een terugkerend patroon aan en wilt dat doorbreken

N

Je hebt iets heel heftigs meegemaakt in je leven en dat bepaalt nu nog steeds alles

N

Je weet dat er nog een hoop emoties en gevoelens in jou zitten en wil daar zo ver mogelijk van wegblijven

N

Je bent nieuwsgierig naar jouw familiesysteem

Al vanaf het moment dat we geboren worden, worden we constant overspoeld met informatie, verwachtingen en emoties. Dit zorgt ervoor dat jij gevormd bent tot de persoon die jij nu bent. En dat kan voelen alsof je interne harde schijf – je geest – helemaal vol zit. Net zoals een computer die traag wordt of vastloopt wanneer de opslagruimte maximaal is benut, kan ook jouw leven aanvoelen alsof het niet meer soepel loopt.

En dan heb je twee keuzes: je kunt je harde schijf opschonen of doorgaan tot je crasht. Met “Reset yourself! zorgen we ervoor dat alles wat jou niet meer dient, wordt opgeschoond en losgelaten.

Ook als je het gevoel hebt dat je bedrijf niet zo stroomt zoals het wel zou moeten of dat je zou willen, kan je voor een 1-op-1 opstelling gaan.

Dit zeggen anderen…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Suus heeft de gave om je te spiegelen en tot de kern te gaan op een dragende, liefdevolle, ondersteunende én tegelijk confronterende manier waardoor ze mij effectief kon helpen om mijn breakthroughs te maken dat weekend.

Concreet betekende dit voor mij volgende aspecten, niet limitatief, echter voor mij wel de belangrijkste:

  • mijn diepe boosheid onder ogen durven zien en toelaten over alle zware dingen en onrechtvaardigheden in mijn leven en dat van anderen;
  • mijn boosheid er ten volle uitgooien;
  • alsook mijn diep verdriet over dingen toelaten en uiten;
  • diep contact maken met mijn lichaam;
  • diep contact maken met mijn diepe liefde voor het leven, voor mijn drie kinderen en sterrenkind;
  • connectie herstellen met mijn hoger spirituele zijn en (lichamelijke) intuïtie;
  • mij laten aanvoelen als ik terug (universele) liefde in mijn leven zou kunnen toelaten hoe dat werkelijk zou voelen;
  • mij inspireren om volledig in mijn kracht te gaan staan en te zijn wie ik werkelijk ben;
  • mij laten hulp aanvaarden;
  • mij laten zien dat het helemaal ok is om heel mild te zijn voor mezelf en de zelfzorg helemaal toe te laten;

Na het retraite weekend was ik volledig leeg, werkelijk doodop van mijn eigen en de andere opstellingen, die ook enorme spiegels waren, en tegelijk was ik volledig gereset en opgeladen en wist en voelde ik ja het zal komen en ik ben er klaar voor.

De opstelling(en) blijven ook nadien doorwerken, de transformaties in mijn leven zijn zeer groot.

Dank je wel Suus voor dit alles te brengen.

Barbara

Ga jij ook voor een doorbraak?

Dit zeggen anderen…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan.

Jantine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Iedereen kijkt, maar jij kijkt echt. Jij ziet mij en ik durf je bijna niet meer aan te kijken, want voor jou kan ik me niet verstoppen.

Mirjam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Je bent zo’n mooi mens. Het was echt een voorrecht om met Lara en jou te mogen zijn. Ik voel me heel licht en geaard. Super fijn gevoel.

Iris

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lieve Suus, net veilig thuis. Heel erg bedankt voor alles. Het was zo intens, maar ook een eye opener. Voel me nu al een stuk lichter. Zo dankbaar.

Fatiha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lieve Suus raak(t) zuiver aan bij een sessie of consult wat nodig is, niet om je te vertellen wat je MOET doen, maar om je weg te vervolgen dichter bij wat werkelijk past bij de ware opdracht van het leven zelf.

Carmen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Je doet prachtig werk. Het is gelijk of de poorten van het universum wagenwijd zijn opengezet voor me. Ik ben zo dankbaar voor wat je hebt gebracht.

Barbara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Energie voor 10! Ik ben je zooo mega dankbaar. De inzichten hebben mij kracht en vertrouwen gegeven. Deze vrouw ben ik en wil ik zijn. Het voelt mega goed!

Melissa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De inzichten die ik heb mogen ontvangen tijdens de tafelopstelling waren het meer dan waard. Ik weet nu waar ik mee aan de slag mag gaan.

Lisette

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Je hebt bij mij veel losgemaakt en ik heb het ook laten stromen, dus je begeleiding was top! Leuk om zo gedragen te worden door andere vrouwen 🙂 echt mooi dat zo’n werk bestaat om ons dichter bij onszelf te brengen en ons licht meer te laten schijnen! En ik ben fan van jouw energetisch werk!

Stéphanie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dank je wel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo’n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can’t get enough.

Najara

Heb je nog vragen of wil je graag een opstelling boeken? Stuur me dan een berichtje via onderstaande knop en ik kom binnen 24 uur bij je terug.